İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Muhammed DURAN, Pertek 70. Yıl Cumhuriyet İlçe Devlet Hastanesi hizmet binamızda yerinde incelemelerde bulundu.
23 Temmuz 2024

Müdürlüğümüze bağlı Pertek 70. Yıl Cumhuriyet İlçe Devlet Hastanesi bünyesinde kısa bir süre içerisinde hizmet vermesi planlanan Diyaliz Ünitesi yapım çalışmaları İl Sağlık Müdürümüz ve beraberindeki Destek Hizmetleri Başkanlığımız Başkan ve teknik personelleri ile birlikte ziyaret edilerek yapım çalışmaları yerinde incelenmiştir. Ziyaret esnasında hastanemize tedavi görmek için gelen hasta ve hasta yakınları ile sohbet ederek ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Müdürümüz geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçemize hayırlı olsun.

.  .  .