2023 Yılı Karşılaştırmalı Risk Analiz Toplantısı
21 Nisan 2024

İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı sağlık tesislerinin gelir-gider dengesinin korunması ve finansal sürdürülebilirliğinin sağlanması amacıyla Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü’müzün 2023 Yılı Karşılaştırmalı Risk Analiz Raporunda belirtilen göstergeler doğrultusunda tüm finansal konularda gerekli değerlendirmeler; İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Muhammed DURAN Başkanlığında, Sağlık Hizmetleri ve Destek Hizmetleri Başkanlarımız, Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimimiz, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimimiz, Pertek İlçe Cumhuriyet Devlet Hastanesi Başhekimimiz ile İdari ve Mali İşler Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Değerlendirmenin ardından; riskli alanlarda gerekli çalışmaların yapılması ve iyileştirmelerin ivedilikle yapılması hususlarında alınan kararlar ile toplantı sonlandırıldı.

risk analiz toplantısı