İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonumuzda, Sağlıkta Kalite Standartları Eğitimi gerçekleştirilmiştir.
21 Nisan 2024

Kalite sistemimizin temel yapı taşlarını; merkez ve taşra teşkilatı kurumsal yapısı, sağlık hizmetleri kalitesini ölçme ve izlemeye yönelik Sağlıkta Kalite Standartları esas alınarak Müdürlüğümüz İl Kalite Yönetimi, Gösterge Yönetimi, İstenmeyen Olay Bildirimi, Hasta Güvenliği, Dokümantasyon ve Hasta Hakları eğitimleri; Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliği, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, İlçe Devlet Hastaneleri Başhekimliği ve 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliğimizde görevli Kalite Birim Sorumlularımıza verilmiştir.

kalite top. 1  kalite top. 2