Tunceli İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz hizmetinde kullanılmak üzere yeni göz görme alanı cihazı alındı.
16 Mart 2024

Tunceli İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz hizmetinde kullanılmak üzere yeni Göz görme alanı cihazı alındı. Göz Hastalıkları Uzmanımız Op. Dr. Oğuzcan ESKALEN, vatandaşlarımızın bu yeni cihazla görme alanı testi yapıldığı konusunda bilgi sahibi olması ve teşhis konulması için en önemli tanı yöntemi olduğu ayrıca Glokom (Halk arasında “Karasu” adıyla bilinen, diğer adıyla “Göz Tansiyonu”) Hastalığı ve Hastalığın teşhisi için uygulanan Görme Alanı testi ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirme amacıyla açıklamalarda bulundu. Videoya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.