İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz bünyesinde göreve yeni başlayan ve eski çalışan hekimlerimize, tanışma ve ekipler arası kaynaşma amacıyla akşam yemeği organize edildi.
28 Ocak 2024

Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliğimiz bünyesinde göreve yeni başlayan ve eski çalışan hekimlerimize, tanışma ve ekipler arası kaynaşma amacıyla İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından akşam yemeği organize edildi. Programa İl Sağlık Müdürümüz Dr. Muhammed DURAN ile Sağlık Hizmetleri Başkanı, Destek Hizmetleri Başkanı, Başkan Yardımcılarımız, Devlet Hastanesi Başhekimimiz ve Hastane Yönetim Kadrosu katılım sağladı. Programa iştirak eden hekimlerimize teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.

yemek 1    yemek 2  yemek 3