Tunceli'de Sağlıklı Yaş Alma Merkezleri (YAŞAM) ekiplerimiz faaliyetlerine devam ediyor.
16 Ocak 2024

Sağlıklı Yaş Alma Merkezleri 80 yaş ve üzeri, sağlık hizmetlerine erişimin kolaylaştırılması, evinde ve yerinde tıbbi bakım ihtiyaçlarının belirlenmesi ile desteklenmesi, tıbbi izlem yapılması, gerektiğinde uzaktan sağlık hizmeti ile muayene ve danışmanlık hizmeti verilmesi, hastaneden eve evden hastaneye naklinin organize edilerek hastane içindeki tıbbi bakımı için gerekli hizmet koordinasyonunun sağlanması amacıyla oluşturulmuştur. 80 yaş üstü vatandaşlarımızın sağlıklı yaş alma ekiplerimizce, evinde hekim ve yardımcı sağlık personeli ile ziyaret ediyoruz, yaptığımız muayene ve değerlendirme sonucuna göre yaşlılarımızı ; diyetisyen,psikolog,fizyoterapist randevularını oluşturup yıl boyunca belli aralıklarla izlemlerini sürdürüyoruz. Ayrıca ihtiyacı olan yaşlılarımızı evlerinden alarak hastanede muayene,tetkik ve tedavilerini sürdürüyoruz. Sağlıklı Yaş Alma Merkezleri (YAŞAM) genelgesi kapsamında Tunceli İl Merkezinde yaşayan; 87 yaşındaki Dilber ÖZER, 86 yaşındaki Nadire AKALTUN, 91 yaşındaki Musa AKALTUN, Sağlıklı Yaş Alma ekiplerimizce yerinde ziyaret edilerek muayene ve değerlendirme işlemleri yapıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız 0428 212 35 85 numaralı hattımızdan birimimize ulaşıp, talebini oluşturabilirler. Sağlıklı günler dileriz.