Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı
21 Mart 2024

21 Mart 2024 tarihinde, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Muhammed DURAN Başkanlığında Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilmiştir.
İlimizde yürütülmekte olan Acil Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonu ile ilgili olarak hizmet veren kurumlarımız arasındaki işbirliğini sağlamak amacıyla yapılan ASKOM toplantısına; Sağlık Hizmetleri Başkanlığı, İl Ambulans Servisi Başhekimliği, Devlet Hastanesi Başhekimliği ve tüm İlçe Başhekimliği yöneticileri katılmıştır.
Acil sağlık hizmetlerinin verimliliği, hasta sevklerinin koordinasyonu, hastane acillerine yapılan müracaat sayıları, acil vaka müdahale istatistikleri ve acil sağlık hizmetleri ile ilgili önerilerin masaya yatırıldığı toplantı, acil sağlık hizmetlerinin verimliliğinin ve kalitesinin artırılmasına yönelik alınan kararlar ile sona erdi.

askom 1  askom 2