21 Mart 2024

Uzun süreli solunum problemi olan bireylerin, nefes darlığı hissetmeksizin hareket etmeleri veya normal günlük aktivitelerini yapmaları giderek güçleşmektedir. Pulmoner rehabilitasyon uygulamaları; fiziksel aktiviteyi arttırarak, hasta bireyin nefes darlığı ile başa çıkabilmesini, kendisini daha güçlü ve sağlıklı hissetmesini sağlar.
Bu kapsamda; Tunceli Devlet Hastanesi Başhekimliğimizde görevli Fizyoterapist Yusuf GÜLER, rehabilitasyon merkezine ulaşım imkanı olmayan hastaların; evde uygulanabilecekleri basit yöntemlerle hastalıkla nasıl başa çıkılacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Videoya sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.