TUNCELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇEMİŞGEZEK İLÇESİ ZİYARETİ
17 Nisan 2019

TUNCELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ÇEMİŞGEZEK İLÇE ZİYARETİ

Tunceli İl Sağlık Müdürümüz Sn. Dr. Sercan ÖZAYDIN Çemişgezek İlçemizi ziyaret ettiler. İl Sağlık Müdürümüze ziyaretindeKamu Hastaneleri Başkanı Dr. Ali Hıdır GÜNEŞ, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm.Dr. Hakkı AKTAŞ, 112 KKM Başhekimi Ferhat DOĞAN, Destek Hizmetleri Uzmanı Umut KARKİZeşlik ettiler. Ziyaretimiz Çemişgezek Kaymakamı Sn. Harun KAZEZ ve Çemişgezek Belediye Başkanı Sn. Metin Levent YILDIZ’ı makamlarında ziyaret ile başladı.

Sağlık Bakanlığımız tarafından Tunceli ilimize tahsis edilen ambulansların dağıtımı kapsamında2 adet 0 km, 4x4 tam donanımlı ambulansımızın;İl Sağlık Müdürümüz, Çemişgezek İlçe Kaymakamı ve Çemişgezek Belediye Başkanı tarafından kurdele kesimi ile Çemişgezek İlçe Entegre Hastanemize teslimi gerçekleştirildiÇemişgezek İlçe Entegre Hastanemize yapılan ziyaretteÇemişgezekİlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Uz.Dr. Aydın BİÇENilçenin genel sağlık durumu ve yürütülen sağlık hizmetleri hakkında İl Sağlık Müdürümüzbilgiler verdiler. Brifing sonrasında Çemişgezek ilçemizde görev yapan sağlık çalışanlarımızla bir araya gelen Müdürlüğümüz yönetici kadrosu, sağlık hizmetlerinin daha etkin sunumuna dair değerlendirme ve beklentiler üzerine toplantı düzenlediler.

TUNCELİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ

54E2B5D5-EB0E-4B56-A245-882F45DE5FD1.JPG